Пряний сливовий соус до страв на грилі

Готуємо сьогодні соус зі сливам та прянощами!

  • 1 кг сливок
  • 3-4 ст.л. соєвого соусу
  • 3-4 ст.л. устричного соусу – за бажанням
  • 3-4 ложки оливкової олії
  • пару зубочків часнику – роздавити
  • невеличкий корінець імбиру (теж подрібнити) або 1 ч.л. молотого імбиру
  • один маленький подрібнений гострий перчик, або трошки молотого каєнського перцю
Приготування

Зі слив вийняти кісточки та розділити плоди на половинки.
Змішати олію, соуси, часник та прянощі (з прянощами, наразі, грайтеся як бажаєте – обирайте за власним смаком, тільки не використовуйте їх у великій кількості).
Перемішати сливи з маринадом, дати їм постояти хвилин з 20.
Викласти сливи на дечко зрізами догори.
Відправити сливи у духовку, розігріту градусів до 180-200.
Випікати допоки сливи не пустять сік та повністю не розм’якнуть.
Дати соусу охолонути, налити в скляну банку.
Такий соус може стояти у холодильнику тижнів зо два – стане ще смачніший., як і ваші з ним овочі на грилі, риба чи м’ясо.

Приємного апетиту!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Похожие статьи:

Здоров'я шкіри базовий сон

Медитація підвищує імунну систему

За даними Американської асоціації психосоматики регулярна медитація підвищує імунну функцію організму, допомагає контролювати відчуття болю та боротися з депресією Завдяки медитації:✔знижується рівень

сладкая шоколадная колбаска

Солодка шоколадка ковбаска без випікання

Сьогоднішній рецепт адресуємо, перш за все, тим нашим друзям, хто вже пробував нашу СОЛОДКУ ШОКОЛАДКУ КОВБАСКУ, потрапив під її чари і зацікавився

вишнева гірка на кокосовій олії

Торт “Вишнева гірка”

З наступного тижня обіцяють сніг та морози, тож ми під настрій у родинному колі вдосконалювали старий рецепт «ВИШНЕВОЇ ГІРКИ» На початку з

Подпишись на наши рецепты

Только полезные рассылки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо