Сливове варення на кокосовому цукрі

2 кг слив
250 г кокосового цукру (якщо використовуєте цукор від Masale – попередньо його подрібніть)
50 г коньяку або портвейну
6 шт. гвоздик
3-5 шт. духмяного перцю
2 палички цейлонської кориці

Розігрійте духовку до 200 градусів
Зі слив вийміть кісточки, змішайте їх з кокосовим цукром, портвейном і спеціями, покладіть в форму для запікання і тушкуйте в духовці протягом 20 хвилин.
Зменшіть температуру до 160 градусів і готуйте сливи в духовці приблизно 2-2,5 години, ретельно помішуючи кожні півгодини, а може й частіше – як згадаєте.
Коли варення втратить більшу частину рідини і загусне – розлийте його ще гарячим в стерилізований посуд та закрийте кришками, або ж (як це зробили сьогодні ми) з насолодою присмачіть вареннячком ранковий хлібчик!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Похожие статьи:

посленовогодний детокс

Посленовогодний детокс

Сегодня мы немного поговорим о детоксе после новогодних праздников. Итак, самое действенное и легкое на наш взгляд средство помочь организму пережить последствия

Подпишись на наши рецепты

Только полезные рассылки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо