Сливове варення на кокосовому цукрі

2 кг слив
250 г кокосового цукру (якщо використовуєте цукор від Masale – попередньо його подрібніть)
50 г коньяку або портвейну
6 шт. гвоздик
3-5 шт. духмяного перцю
2 палички цейлонської кориці

  • Розігрійте духовку до 200 градусів
  • Зі слив вийміть кісточки, змішайте їх з кокосовим цукром, портвейном і спеціями, покладіть в форму для запікання і тушкуйте в духовці протягом 20 хвилин.
  • Зменшіть температуру до 160 градусів і готуйте сливи в духовці приблизно 2-2,5 години, ретельно помішуючи кожні півгодини, а може й частіше – як згадаєте.
  • Коли варення втратить більшу частину рідини і загусне – розлийте його ще гарячим в стерилізований посуд та закрийте кришками, або ж (як це зробили сьогодні ми) з насолодою присмачіть вареннячком ранковий хлібчик!
Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Похожие статьи:

Здоров'я шкіри базовий сон

Медитація підвищує імунну систему

За даними Американської асоціації психосоматики регулярна медитація підвищує імунну функцію організму, допомагає контролювати відчуття болю та боротися з депресією Завдяки медитації:✔знижується рівень

сладкая шоколадная колбаска

Солодка шоколадка ковбаска без випікання

Сьогоднішній рецепт адресуємо, перш за все, тим нашим друзям, хто вже пробував нашу СОЛОДКУ ШОКОЛАДКУ КОВБАСКУ, потрапив під її чари і зацікавився

вишнева гірка на кокосовій олії

Торт “Вишнева гірка”

З наступного тижня обіцяють сніг та морози, тож ми під настрій у родинному колі вдосконалювали старий рецепт «ВИШНЕВОЇ ГІРКИ» На початку з

Подпишись на наши рецепты

Только полезные рассылки

Залиште свої
контакти

і ми Вам зателефонуємо